To jusz 500 pstów śfietna zabawa zapraszam fanów Naruto
o innych żeczach
no nic sie niestało
Gość
chu ci w cyce
Gość
jeftem s warsawy i lube gry simś 3 i de spor
Gość
my tes lubimy de spor i moge spsedać neoztrade oraz telefizor trzydzieści jeden cali za 400
Gość
nieprawda - to forum powstało
Gość
to tak fajnie a grales mose w kal of djuti ?
Gość
osto mie dzisai picza boli wiec nie bede sie dzis pierdolil
Gość
nje bo mama posfala mi grac tylko w de spor i śims 3 a wies ze niedlugo na gfiaste dostane taką gre co pisze ze to śims 3 ale jesce wymarzone potruse???
Gość
a ia ma tahi pomys moxe bysmy walneli se khonia
Gość
ale cemu ktos podsywa se pod moje imie w internece? i zmienil tylko z na s??? powiem mamie zeby napisala ze jestesce negzeczni i ze nawas naksycy
Gość
a mi simsy nie chodza co mam robic bo mam tam takie okienko jak wrzucam płytke i mam do wyboru analuj i instaluj a ze najbaredziej lubie to pierwsze to kilikam w to i mi wychodzi do pulpitu PoMoCy!!
Gość
mama nje posfala mi bic zwerząt a tata muwil ze kon mose kopnouc
Gość
ale s waz fajery przeciez nawet siecko wie se treba wlozyc plytke do stacji dyskietek
Gość
a ja mam jeszcze dziwniejszy. gram se w moją jedyną grę spore na swoim zajebistym commonddore 64 i gram se tą fajna komurka i nagle wychodzi ze skaly kaza mi wcskac strzalki a ja nie wiem o co chodzi pomocy bo mi mama nie pozwala
Gość
1. Najpierw trzeba wejsc w pomoc
2. wpisać dlaczego mój chujowy komp nie działa w guuugle
3. Wyłaczyc zasilacz
4. Włączyc metina i pierdolnac sie klawiatura w czoło
nie ma za co
Gość
a ja se kupilem psp i wlaczam a pisze ze mam wlozyc jakąc płytkę nie wiem o co chodzi. psp orginalne z gwarancją kupione w żabce
Gość
ja tak mialem i tata sie zdenerwowal i nakrzycal na sprzedawce
Gość
a co to psp? bo ja gram na gemboj kolor i jest tak fajnie
Gość
Mam taki problem:
komp nie chce mi sie włączyć klikam powera i klikam a tu nic
ps w zestawie dali mi jakiś kabel moze ktos wie po chuja mi on?
Gość
a ja na sfoim peespe to gram w fajnal fantazy 45 i to taka fajna gra co dostalem od taty na komunie
Gość
z tego co wiem z własnych doświadczen musisz go se wlozyc w dupe
Gość
a jak se to bierze ze sie pisze literki na sielono?
Gość
no za komuny to byly gry lotto, domino...
Gość
mama mi opowiadala ze kedys pije wode s zatulatora i tam jakis hultaj naplul do szklanki
Gość
co to jest emo bo pisze ze jest wlaczone
Gość
sa cfile sie spytam taty
Gość
tpo ja se kiedys se bylem na se swietach i se klocka se na podloge se zrobilem i mnie mama tak miesem obrzucila ze se palcowe se strzelilem
Gość
ty pizdo niedoruchana w jape dawno nie dostales ale spoko zara nadrobimy straty
Gość
to jest lepsze niz tniecie sie zyletkom